ceturtdiena, 2014. gada 16. oktobris

16. oktobris

Šodienu atkal pavadīju virtuvē. He, hē, ja arī turpmāk paveiksies pie nākamās nedēļas plāna tikt pirmajai, tad ceturtdienas varētu būt manas virtuves dienas, jo tad pa kājām nemaisās pavārs. Eh, tikai žēl, ka pagājušajā nedēļā neiesniedzu nevienu recepti, tā nu bija jātaisa pēc Lauras receptes. Protams, tāpat atradu, kā pamainīt šo to pēc savas gaumes, tomēr daudzreiz foršāk ir taisīt pēc pašizvēlētas receptes.

Nezinu kuram pēc pusdienām ienāca prātā ideja par „kanēļa izaicinājumu”,  bet tas beidzās ar to, ka katrs centāmies apēst ēdamkaroti kanēļa bez ūdens uzdzeršanas. Ho, ho, ho, ho, kamēr citi sprauslāja, rīstījās līdz asarām un pēc tam bezgala ilgi skaloja muti ar ūdeni, tikmēr mēs ar armēni ar šo „izaicinājumu” (kas gan tas par izaicinājumu, kanēlis ir mana atkarība!) tikām galā vēsā mierā, par ko pārējiem bija liels izbrīns. Lai dzīvo kanēlis!

Kāda mistiska persona ledusskapī  bija atstājusi gabaliņu „Napoleona” kūkas, ko četratā (es, Narek, Eric, Laura) noprovējām. Laura mums centās ieskaidrot francisko kūkas nosaukumu, bet mēs ar armēni gandrīz vai reizē iesaucāmies, ka mūsu valstīs šo kūku sauc par „Napoleonu”. Pārsteidzoši, ka Armēnijā un Latvijā kūkai ir viens un tas pats nosaukums...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru