otrdiena, 2014. gada 16. septembris

16. septembris



Pirms brokastīm no rīta izmetu loku pa pilsētiņu Sommieres. He, he, sētnieki vēl tikai mazgāja ielas, malkas piegādātāji piegādāja malku, ielās vēl dega laternu gaismas un vispār bija sajūta, ka pilsētiņa vēl guļ. Ak, šīs mīlīgi šaurās sen, sen, sen atpakaļ celtās ieliņas, krāsainie logu slēģi (nezinu, kas tā man par apsēstību ar logu fotografēšanu... Inga, logos tomēr kaut kas IR!), balkoni, puķes, dakstiņu jumti, mūra sienas, mmm...

Šodien nonācu pie secinājuma, ka visi jauniešu internacionālie pasākumi (apmaiņas, apmācības, utt.) norit pēc ļoti līdzīga plāna, un ja pāris tādos pasākumos ir pabūts, tad tas viss sāk jau likties paredzams un diezgan garlaicīgs, turklāt es jau pirms došanās projektā biju diezgan rūpīgi izpētījusi informāciju par EBD, tāpēc nekādus dižos jaunumus vēl neesmu dzirdējusi. Bet , protams, ka ir brīnišķīgi izrauties no savas vietas un redzēt, ko citu, mazliet atgriezties pie civilizācijas un nokļūt jaukā pilsētelē.

Ai, ai, ja vēl ilgi turpināsies kā līdz šim, man sāks piemesties kompleksi par to, ka nāku no tik mazas valsts, ka daudzi īsti nemaz nezina, kur tāda Latvija atrodas...

Izmantoju iespēju maliet pastaigāt pa pilsētiņu arī pusdienlaikā. Sapratu, ka tad kad mums ir pusdienlaiks, tad arī visos mazajos veikaliņos ir pusdienas pārtraukums. Kāda skāde!

Par laimi vakara aktivitātes beidzās ātrāk nekā plānots, tā nu arī vakarā varēju izmest kādu loku pa pilsētu, un tavu brīnumu – lielākā daļa veikalu bija atvērti. Es jau neko nepirku, vien ar interesi uzmetu aci vietējiem darinājumiem.

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres


Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres
Sommieres


Sommieres
 
Sommieres

Sommieres

Sommieres

Sommieres






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru