otrdiena, 2014. gada 16. decembris

16. decembris

No rīta saņēmu dzimšanas dienas dāvanu no Laura krūzītes izskatā. Varen noderīga dāvana šajā vietā, kur eksistē tikai plastmasas vai stikla glāzes. Nu man beidzot būs no kā dzert tēju, nevajadzēs lietot plastmasu.
Francija, Vaunieres - dzimšanas dienas dāvana no Laura
Daļu dienas pavadīju krāsojot koka grīdas ar beļģi Tom. Mhm, grīdu krāsošana ir jaukāka, nekā sienu krāsošana, jo: 1) koks paliek koks, 2) ērtāka darba pozīcija, 3) labāk var redzēt jau nokrāsotās vietas. Lai gan Tom angļu valoda ir vienkārši katastrofāla, tomēr bija interesanti ar viņu komunicēt, labāk iepazīstot viņu, atklājot dažādas kopīgas lietas. Nu... jācer, ka visu sapratu pareizi, neesmu gan droša, he, he... Bet jā, ja grib saprasties, tad tas ir iespējams, par spīti valodu nezināšanai.

Pusdienās bija lielā „Ziemassvētku” izēšanās, jo tuvāko dienu laikā vairāki cilvēki dosies brīvdienās, tāpēc šīs bija pēdējās kopīgās „svētku” pusdienas pilnā sastāvā. Uhh, pēc tam tik jaudēju stenēt, cik esmu pārēdusies...

Šodien ar Lisa mazliet patrakojām un paākstījāmies ar svētku galda dekorācijām, un es smējos, ka tagad esmu pārāk veca, lai varētu atļauties būt nopietna...

Pēc pusdienām saņēmu maķenīt aizkavējušos dzimšanas dienas dāvanu no Olaines puses un vēstuli no Kurzemes krastiem, jēēēē!!! Teksts uz viena dāvanas stūrīša pieminēšanas un citēšanas vērts (skat. foto), hi, hi, hiii. Lai nudien būtu VISA PASAULE!!!
Francija, Vaunieres - fragments no Olaines sveiciena

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru