ceturtdiena, 2015. gada 4. jūnijs

2. jūnijs

Šodien bija jāpiedalās dažāda veida darbnīcās, kuras balstījās uz visādu jautājumu diskutēšanu un dažādām simulāciju spēlēm. Mani vienmēr pārsteidz, cik gan nopietni citi pieiet šāda tipa aktivitātēm. Manā skatījumā no muldēšanas jau nekas daudz nemainīsies, lai gan protams, viedokļu apmaiņā var uzķert kādu vērtīgu ideju. Piemēram, nebiju līdz šim aizdomājusies, ka pēc EBD projekta es varu būt kā atbalsta persona ārzemju brīvprātīgajiem, kas EBD veic Latvijā, šādā veidā joprojām turpinot uzturēties internacionālā atmosfērā.



Pļāpājot ar rumāņu brīvprātīgo, netīšām atklājās, ka viņš zina latviešu folkmetāla grupu „Skyforger”! Lielākoties cilvēki pat lāga nezina, kur tāda Latvija atrodas, bet te pēkšņi viens cilvēks pat zina mūsu mūzikas grupu!!!



„VirVolt” brīvprātīgie dzīvo jaukās koka pārvietojamās mājiņās, kur katram ir sava, pilnībā nodalīta istaba un terase! Ukrainis Andrej izrādīja savu istabu. Tiesa, istaba ļoti maza, bet omulīga un jauka. Štrunts par izmēru, bet galvenais, ka pilnībā privāta teritorija! Tomēr kopumā šo delegāciju pret savu delegāciju nemainītu – no mūsu pagalma paveras skats uz kalniem, bet šeit – uz būvkonstrukcijām. Ideāli būtu šādus koka vagonus izvietot mūsu apkārtnē, tas gan būtu sasodīti forši.



Pēc reģionālo ēdienu provēšanas, bija ballīte ar dejām svaigā gaisā līdz vēlai naktij. 
Francija, La Ferte Sous Jouarre, delegācija "VirVolt"
Francija, La Ferte Sous Jouarre, delegācija "VirVolt"
Francija,  delegācija "VirVolt"
Francija, delegācija "VirVolt" - mana iepriekš veiktās apmaiņas delegācija "La Maison des Bateleurs" atvadoties no amerikāņu brīvprātīgās Maddie
Francija, delegācija "VirVolt" - brīvprātīgo dzīvojamie vagoniņi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru