piektdiena, 2015. gada 30. janvāris

29. janvāris

No rīta priecīgi domāju, ka varēšu izbaudīt vienatni virtuvē, bet mans vaigs sadrūma, kad ieraudzīju pāri mūsu sniegotajam pagalmam nākam „including team” strādniekus. Ko??? Kādā sakarā viņi ir šeit ceturtdienā?? Ak nē, es nevarēšu virtuvē būt viena. Izrādās, ka mainījušies viņu darba nosacījumi un viņiem strādājot jāpavada ilgāks laiks, tāpēc viņi šeit ieradīsies arī ceturtdienās... Beigu galā diena virtuvē nebija nemaz tik slikta. Netīšām atklāju, ka man ar Laurent ir diezgan līdzīga muzikālā gaume, turklāt uzzināju, ka viņš spēlē klavieres. Nudien, nav nemaz tik traki darboties virtuvē arī kopā ar kādu citu, lai gan, protams, pilnīga brīvība ir daudz foršāka.

Ai, kādas lielas un lēnas sniegpārslas! Zeme un debesis ietinušās vienā lielā, mīkstā, pelēkbaltā villainē, nav skaidrs, kur sākums, kur beigas...


Pirms gulētiešanas noskatījos vienu ļoti jauku filmu „Begin Again” (2013), nudien iesaku! Interesanta filma ar gana laimīgām (mazliet citādākām nekā gaidīju, bet ja piedomā pie filmas nosaukuma, tad viss ir kā tam jābūt) beigām. Filma, kas atstāj patīkamu pēcgaršu, un kuru nebūtu iebildumi noskatīties vēl kādu reizi.
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru