pirmdiena, 2015. gada 12. janvāris

12. janvāris

Atkal bija apbrīnojami silta un saulaina diena. Tīri vai šķiet, ka ziema beigusies un iestājies pavasaris.

Šodien darbojos pie siltumnīcas jumta izveides – piegriezu un locīju skārdu jumta korei un darīju visādus citādus sīkumus.

Pusdienlaikā bija smieklīgi skatīties, kā lielākā daļa cilvēku baidās no 5 dienas veca jogurta. Pff, jogurtam neatvērtā iepakojumā taču nav nekāda vaina arī pāris dienas pēc termiņa beigām!
Viens no strādniekiem – Sedrik – drīzumā iegūs jogas skolotāja diplomu. Lai trenētos strādāt ar cilvēku grupu, viņš piedāvāja reizi nedēļā pēc darba laika beigām vadīt jogas nodarbību mums. Abpusēji izdevīgi – viņš trenē savas skolotāja prasmes, bet mums ir bezmaksas jogas nodarbība. Vienmēr biju gribējusi ko tādu pamēģināt, tikai vai nu laika trūkums vai nevēlēšanās maksāt naudu mani no tā līdz šim bija atturējuši. Bet tagad, protams, ar lielu prieku teicu „jā!” šim lieliskajam piedāvājumam. Oiiii, cik patīkami bija izstaipīt visus kauliņus! Pēc tam bija patīkams enerģijas pieplūdums un nogurums vienlaicīgi. Vienīgi žēl, ka šitā nodarbība notiks tikai reizi nedēļā, būtu jauki, ja būtu katru vakaru...


Opā – šī gada pirmā vēstule saņemta!!! 
Francija, Vaunieres

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru