Kā jau es to parasti ceturtdienās rakstu – šī bija mana
virtuves diena. Tā kā ēdienkartē netīšām bija iekļauti ēdieni, kas prasa lielu
darba apjomu – pusdienām ravioli (apmēram kā pelmeņi, tikai pildīti nevis ar
gaļu, bet puraviem, ķiplokiem, utt.), tiramisu un vakariņām pica - tad jau no rīta tiku pie palīgiem – Lisa un
Eric. No sākuma gan nebiju īpaši priecīga par to, ka nevarēšu virtuvē
izpausties pilnībā brīvi, bet vēlāk sapratu, ka šīs dienas ēdienkarte nudien
prasa daudz darba un laika un bez palīgiem nebūtu paspējusi laikā tikt galā.
Vismaz iemācījos, kā pagatavot ko līdzīgu pelmeņiem. Savukārt vakarā amerikānis
izklāstīja pāris picas cepšanā būtiskas lietas, jo viņš ir piestrādājis picas
restorānā.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru