ceturtdiena, 2015. gada 22. janvāris

22. janvāris


Kā jau es to parasti ceturtdienās rakstu – šī bija mana virtuves diena. Tā kā ēdienkartē netīšām bija iekļauti ēdieni, kas prasa lielu darba apjomu – pusdienām ravioli (apmēram kā pelmeņi, tikai pildīti nevis ar gaļu, bet puraviem, ķiplokiem, utt.), tiramisu un vakariņām pica -  tad jau no rīta tiku pie palīgiem – Lisa un Eric. No sākuma gan nebiju īpaši priecīga par to, ka nevarēšu virtuvē izpausties pilnībā brīvi, bet vēlāk sapratu, ka šīs dienas ēdienkarte nudien prasa daudz darba un laika un bez palīgiem nebūtu paspējusi laikā tikt galā. Vismaz iemācījos, kā pagatavot ko līdzīgu pelmeņiem. Savukārt vakarā amerikānis izklāstīja pāris picas cepšanā būtiskas lietas, jo viņš ir piestrādājis picas restorānā.

Šodien bija bezgala zilas debesis, un.... mēs pusdienojām ārā!!! Ak, tik neticami sēdēt pie galda un ieturēt pusdienas, ja visapkārt slejas gana lielas sniega kupenas...
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru