otrdiena, 2015. gada 7. jūlijs

7. jūlijs

No rīta visu „workcamp” (patlaban šeit ir divi „workcamp” – pieaugušo un jauniešu) dalībniekiem, grupām, „including team” un brīvprātīgajiem bija viens kopīgs uzdevums – doties uz upes krastu meklēt sienas būvniecībai derīgus akmeņus un pēc tam pa ķēdīti nogādāt tos vajadzīgajā vietā. Lai gan neesmu liels fans kolektīvai strādāšanai, bet šitas bija riktīgi forši! Pēcāk sāku gatavot plakātu augustā notiekošam festivālam, iesākums tapa ar roku, bet vēlāk tiks apstrādāts datorā. Tik patīkami kaut ko zīmēt, āāā!!!
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Vakarā iejutos bārmeņa ādā – vasarās otrdienu un ceturtdienu vakaros tiks atvērts „bārs”, kurā tirgosim Narek gatavoto alu, pašražotu plūškoka sīrupu un sulas. Šitā loma man arī tīri labi patika.

Pēc picas un „bāra” vakara (otrdienas būs ne tikai „bāra” vakari, bet arī picas vakari), viena no grupām, kas šeit apmetusies, sniedz muzikāla teātra izrādi. Mani patīkami pārsteidza augstais izrādes līmenis, kas bija krietni pāri skolas izrāžu līmenim un tuvojās profesionālam teātrim gan no aktierspēles viedokļa, gan no muzikālā viedokļa, gan no gaismošanas. Tiešām labs pasākums!
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru