pirmdiena, 2015. gada 6. jūlijs

6. jūlijs

Joprojām turpināju ložņāt gar upes krastu, lūkojoties pēc mietiem pupu un zirņu atbalstīšanai, i vēl nepabeidzu. Nokļuvu vietās, kurās līdz šim vēl nebiju bijusi un atklāju milzīgi lielu meža zemeņu plantācijas, ņamm... Stiepjot zarus uz dārzu, paguvu ieslīdēt upē, kas gan nav diži dziļāka par vidusmēra peļķi. Neliela pamērcēšanās šitajā sutoņā par skādi nenāca.


Vakarpusē devos mežmalā skicēt idejas festivāla plakātam. Mežmalā pavadīto laiku viennozīmīgi varu nodēvēt „Sienāžu uzbrukums”. Kad atgriezos, uz sava galda atradu pilnu trauku ar avenēm, kāds patīkams pārsteigums!

Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres

Vakariņas bija kā barbekjū pasākums. Visu vasaru pirmdienas būs barbekjū dienas. Šodien ieradās vēl divas cilvēku grupas. Nu jau te sajūta kā skudru pūznī – visapkārt čum un mudž cilvēki, bet pagaidām tas liekas tīri jauki, tikai kādu mierīgāku un klusāku vietiņu gan grūti atrast.



Pēc vakariņām sēdēju ārā un lasīju žurnālu, kad viens puisis lūdza pievienoties viņu volejbola spēlei. Es gan iebildu, ka esmu pasaulē briesmīgākais volejbola spēlētājs (kas arī ir patiesība), bet beigu galā viņš mani tomēr pielauza, un īstenībā bija baigi jautri.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru