ceturtdiena, 2015. gada 30. jūlijs

29. jūlijs

No rīta ar Clemence turpinājām pagājušajā nedēļā iesākto foto-interviju projektu festivālam „Melting Potes 6”, bet vēlāk devos līdzi Eric uz mežu katram gadījumam, ja nu zāģējot kokus viņam kas atgadās. Tīri jauki sēdēt meža vidū un datorā strādāt pie foto apstrādes.

Trešdienas vasaras sezonā skaitās piknika dienas, kad visām grupām tiek izdalīti piknika grozi, lai grupas droši var doties vakariņot kur zaļumos un lai mēs varam no lielākās daļas cilvēku atpūsties. Taču arī mums vakariņas ir piknika paskatā. Domājām, domājām, kur īsti vakariņot, līdz beigu galā izlēmām doties uz siltumnīcu. Kāpēc ne? Jauka vieta piknikam. Mmm, tomātu smarža siltumnīcā.... Mums pievienojās arī pieaugušo „workcamp” dalībnieki.

Pēcāk bija jauka pasēdēšana ar pieaugušo „workcamp”. Citi aizgāja gulēt gana laicīgi, savukārt es ar franču čali Gaetan aizpļāpājos līdz plkst. 4.30 no rīta. Viņš ir daudz ceļojis, darbojies kā brīvprātīgais un piedalījies dažādos „workcamp”, tāpēc nebija tipisks francūzis un bija dikti interesants sarunu biedrs. Un tā tas laiks paskrēja. Turklāt zināju, ka rīt no rīta viņš dosies prom, tāpēc arī sarunas ieilga. Šeit jāpiemetina, ka pašreizējā pieaugušo „workcamp” dalībnieki ierodas un dodas prom dažādos laikos, nomainoties pakāpeniski, nevis kā tas bija ar iepriekšējo pieaugušo „workcamp”, kad visi ieradās un devās prom vienas un tās pašas dienas ietvaros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru