piektdiena, 2015. gada 7. augusts

7. augusts

Puisis Lucas, kurš ir kā pavadonis grupai pieaugušo ar garīgās attīstības traucējumiem, piedāvāja novadīt mūzikas instrumentu izgatavošanas darbnīcu. Lai gan man bija vesela čupa citu darāmu lietu, protams, ka devos piedalīties šajā darbnīcā. Mācījos, kā izgatavot flautu no bambusa. Varen interesants process, vien prasa daudz pacietības. Beigu galā gan urbjot vienu caurumu netīšām flautu saplēsu, bet vismaz guvu ieskatu, kā tādu ar pagatavot. Lucas teica, ka viņš arī saplēsis n-tās flautas, kamēr izgatavojis vienu līdz galam.

Pēc pusdienām ar Tiphaine trenējāmies kopīgi spēlēt dančus vakara mini folkballei, bet pēc tam visu vakaru pavadīju apstrādājot foto projekta bildes.

Bērnu nometnē, kur vakar ar Laura bijām ciemos ar grāmatu lasīšanu un kokles spēlēšanu, šodien viena meitene novēlās zemē no koka (visa nometne caurmērā ir saistībā ar kāpelēšanu pa kokiem ar dažādām virvju sistēmām) un drošības labad viņi izsauca ātro palīdzību. Tā kā nometne atrodas meža vidū bez autoceļu piekļuves, kā ātrā palīdzība ieradās helikopters. Kas tāds līdz šim redzēts tikai filmās. 
Francija, Vaunieres
Biju iekārtojusies Salle des Fetes, Tiphaine devās laukā, lai ar vijoles skaņām atvilinātu šurp cilvēkus. Bet tad pēkšņi viņa ienāca zālē un teica, ka nevarēs spēlēt, jo nupat kāds viņai uzsvieda virsū bumbu un lociņam saplēsa visus sarus. Stulbi. Tā nu mums nesanāca nekāda folkballes spēlēšana. Dikti žēl gan par pajukušo spēlēšanu, gan par pašu Tiphaine, jo viņa ir ļoti, ļoti jauks un pozitīvs cilvēks. Še tev...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru