trešdiena, 2015. gada 12. augusts

12. augusts



Un zvana modinātājs. Modinātāja skaņas nekad nav īpaši patīkamas, bet jo īpaši, kad tas nozīmē ne vien velšanos laukā no gultas (lasīt: līšanu laukā no guļammaisiem), bet atvadīšanos uz nezināmu laika posmu. Apkārt saullēkta gaismas pielieta kalnu ieleja, bet... brīdī, kad par šādu skaistumu vajadzētu priecāties, ir drīzāk skumīgi.

Pēc brokastošanas paguvu Fabian iesaistīt savā „Melting Potes 6” foto projektā, bet tad jau braucām uz staciju. Un atkal tas briesmīgais, briesmīgais mirklis, kad jāsaka „atā!”, vilciena durvis aizveras, un cilvēks ir prom. Man pat šķiet, ka liela daļa cilvēku, ar kuriem kopā nodzīvots gandrīz gads, man pietrūks mazāk nekā cilvēks, kuru esmu satikusi vien pāris reizes. Bet pārgājieni jau ir daudz intensīvāka pieredze nekā ikdienišķa sadzīve. Šis bija lielisks pārgājiens. Viens no labākajiem, kādā esmu bijusi. Ir tik vienkārši un labi doties pārgājienā ar cilvēku, ar kuru sakrīt uzskati par to, kādam jābūt pārgājienam, ar kuru nav nekādu strīdu vai ķildu, un pārgājiens paiet absolūti pozitīvā un gaišā gaisotnē. Paldies, Tev, Fabian!

Iepriekš prātoju, nez kāda būs darbinieku attieksme par manu spontāno lēmumu patvaļīgi pagarināt brīvdienas. Pārsteidzošā kārtā visi tikai interesējās, kāds bija pārgājiens, un vienīgi Laura apvaicājās, vai nedēļas nogalē viņiem palīdzēšu. Hmm, interesanta attieksme. Gaidīju ko skarbāku.

Dienas garumā daudzi cilvēki jautāja, kāds bija mans pārgājiens. Pat nesaprotu, kā visi par to uzzinājuši.

No sākuma darbojos dārzā ar nelielu grupiņu cilvēku, bet tad pievērsos foto projektam.

Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres - ākstoties ar Narek

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru