ceturtdiena, 2015. gada 6. augusts

6. augusts

No rīta ar pāris cilvēkiem biju dārzā, bet pēc tam strādāju pie bilžu apstrādes. Juhūū, pirmā bilžu čupa jau izprintēta, tagad tikai jāsāk domāt kur un kā tās izvietot. Ak, vakar netīšām piekritu būt dekorēšanas grupā festivālam „Melting Potes 6”, un tikai pēc tam sāku domāt, kur esmu iekūlusies – man patīk nodarboties ar dekorēšanu, bet ja tas ir jādara kopā ar citiem, taču gaumes atšķiras, tad – ak vai...



Pēcpusdienā kopā ar vijolnieci spēlējām „Musical nap” laikā. Daudzi pēc tam nāca klāt un priecājās par skanējumu, teica, ka tas bija kā no citas realitātes. Jauki dzirdēt!



Vakarā kopā ar Laura devāmies uz tālākajā kempinga vietā esošo bērnu nometni – viņa lasīja pasaku grāmatas, bet es fonā spēlēju kokli. Patīkams un mierīgs vakars mežā.

Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres

Pēc tam atgriezos ciematā un atkal līdz pusnaktij darbojos aiz bāra letes, kamēr paralēli notika teatrāls „TV show”. Ejot atpakaļ uz māju pamanīju, ka Lisa sēž uz savas palodzes ar iedegtu sveci un pūš ziepju burbuļus. Pievienojos viņai un, strinkšķinot kokli, vēros pasakaini zvaigžņotajās debesīs. Galu galā ir taču augusts – krītošo zvaigžņu mēnesis!
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru