trešdiena, 2015. gada 26. augusts

26. augusts

Agri no rīta pamodāmies, sakārtojām migas, atstājām pateicības vēstuli (cerams, ka Guilles negaidīja samaksu) un devāmies ceļā. Ieradāmies savā ciemā vēl pirms citi bija pamodušies. Lielākā daļa cilvēku domāja, ka mēs nakšņojām kalnos, un bija varen pārsteigti, kad mēs teicām, ka palikām pa nakti vienā ciemā kalna otrā pusē. Sandrine bija maķenīt nikna, ka amerikānis vakar nebija uz picas krāsns kurināšanu, bet dažkārt var pienākumus ziedot piedzīvojumu vārdā, turklāt te taču bija daudz citu cilvēku, kas varēja kurt krāsni.
Francija, Terres Rouges - mūsu naktsmājas
Francija, Terres Rouges - mūsu naktsmājas
Francija, Vaunieres
Šodien darbojos virtuvē.

Vēlāk bija iknedēļas sapulce un brīvprātīgo sapulce. Pēdējā. Rakstījām, ko katrs esam iemācījušies šī gada laikā un kādas pārmaiņas esam saskatījuši citos. Un pēc tam – visu ilgtermiņa brīvprātīgo kopbilde. Šonedēļ/nākošnedēļ prom došos es, Lisa un Narek, pārējiem projekti beigsies vēlāk, jo viņi šeit arī ieradās vēlāk. Ir grūti aptvert šo prombraukšanas faktu, bet iespējams, ka palicējiem būs vēl grūtāk – dzīvot mājā, kas vairs nebūs tāda, kā iepriekš. 
Francija, Vaunieres - visu ilgtermiņa brīvprātīgo kopbilde (francūzis Patrick, francūziete Clemence, francūziete Lea, amerikānis Eric, es, vāciete Lisa, armēnis Narek)
Francija, Vaunieres - visu ilgtermiņa brīvprātīgo kopbilde
Francija, Vaunieres - visu ilgtermiņa brīvprātīgo kopbilde

Vakarā tālākajā kempinga vietā bija atvadu ballīte ar ugunskuru, kokli, ģitāru, dziesmām un zvaigžņotām debesīm virs galvas...
Francija, Vaunieres - brīvprātīgo izteicieni
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru