svētdiena, 2015. gada 23. augusts

22. augusts

Pēc ilgstošas gatavošanās beidzot pienākusi festivāla „Melting Potes 6” diena. Šis festivāls notiek jau vairākus gadus, katru gadu tam ir cita tematika, šogad – „Migration”. Festivāls ir kā noslēgums trīs nedēļas ilgušai jauniešus apmaiņai, kurā jaunieši no vairākām Eiropas valstīm pirmo nedēļu pavadīja spriedelējot par migrāciju dažādās darbnīcās, bet nākošās divas nedēļas gatavoja festivālu.

Kā jau vakar biju nolēmusi – šorīt piecēlos gana agri un jau ap plkst. 7.00 sāku izkārt fotogrāfijas. Patīkami strādāt mierā un klusumā, kad vari visu pārkārto n-tās reizes pēc sava prāta.

Pēc tam kādas trīs stundas no vietas virtuvē palīdzēju Eric ar tortiļu rullēšanu. Šeit varu piebilst, ka visu ēdināšanu festivālā nodrošināja šeit dzīvojošie cilvēki. Darbojoties virtuvē ātri vien pienāca pusdienu laiks. Kad izgāju pagalmā, bija sajūta, ka atrodos citā realitātē, jo nu ciemats bija pilns ar cilvēkiem, dažādām darbnīcu teltīm, organizāciju teltīm un dekorācijām.

Pēc pusdienām sniedzu kokles koncertu „Musical nap” laikā. Ak, mans pēdējais koncerts šeit...

Vakarā darbojos bārā, pēc tam darbojos pie ēdienu tirgošanas, bet tad beidzot varēju izbaudīt mūziku. Pa dienu bija dažādas aktivitātes, ko organizēja jauniešu apmaiņas darbinieki un dažādas citas šeit sabraukušas organizācijas, bet vakarā bija dzīvās mūzikas koncerts un pēc tam DJ. Tik dīvaini mūsu ciemā dzirdēt kārtīgu koncertu ar gaismu efektiem un veselu lērumu klausītāju. Ak, man patīk šejienes vasaras sezona!!! Pēc tam jau atkal pienāca laiks darboties aiz bāra letes. Riktīgi jestrs darbs, kura laikā var iepazīt daudz cilvēku. 

Smieklīgs atgadījums. Darbojos bārā, kad Sandrine palūdza sendviču (pēc ēdināšanas vietas slēgšanas pāri palikušās uzkodas un desertus turpinājām tirgot bārā), es viņai iedevu. Pēc mirkļa Dju Dju prasīja, kur palicis viņa sendvičs. Woups!!! Izrādījās, ka viņš bija nolicis savu iekosto sendviču uz visiem pārējiem sendvičiem, bet es to netīšām biju iedevusi Sandrine. Ha, ha, ha, nenormāli izsmējāmies par šito līdz asarām!!! Bet... Sandrine par šo starpatgadījumu tā arī neko neuzzināja... Ha, ha, ha!

Pēc tam atkal devos baudīt koncertu un izdancoties. Kad mūziķi beidza spēlēt, sāka līt un tā nu ap plkst. 3.00 beidzot devos likties uz auss. Gara, nogurdinoša, bet forša diena. 
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru