trešdiena, 2015. gada 5. augusts

4. augusts



Strādāju pie vakar iesāktās tortes dekorēšanas – šodien bija veseli pieci jubilāri! Kas to būtu domājis, ka tortes dekorēšana prasīs tik daudz laika! Bet man jau patīk tādas mākslinieciskas lietas. Vēlāk visi nez kāpēc bija lielā sajūsmā par tortes izskatu un garšu. Nu nezinu, šokolādes torte kā šokolādes torte, ha, ha.

Francija, Vaunieres


Pēcpusdienā devos nelielā pārgājienā kopā ar pieaugušo grupu ar nelieliem garīgiem traucējumiem un diviem viņu pavadoņiem un sievieti, ar kuru vakar kopīgi muzicējām, un viņas aprūpēto Cedric ar kustību traucējumiem un vēl diviem vīriem. Pārgājiena mērķis bija aizvest Cedric kalnos. Kā? Ar speciālu palīgierīci – tādu kā ķerru, ko viens cilvēks velk no priekšas, bet otrs stumj no aizmugures. Lieliska ideja, kā cilvēkus, kuri nespēj pārvietoties, izvest kalnu pastaigā.

Francija, Valle d'Agnielles
Francija, Valle d'Agnielles
Francija, Valle d'Agnielles
Francija, Valle d'Agnielles
Francija, Valle d'Agnielles - laikapstākļus prognozējoša puķe
Francija, Valle d'Agnielles


Vakarā sakarā ar Patrick dzimšanas dienu „Taverne night” pārcēlām pāris stundas vēlāk un nevis „Taverne” telpās, bet „Salle des Fetes”.  Tā nu es darbojos aiz bāra letes līdz pusnaktij pēc tam vēl kādu stundu turpinot dejot. Īstenībā jau es nodejoju kādas četras stundas no vietas, piestājot vien uz brīžiem, kad jāpieņem klientu pasūtījums. Juhuhūūū!!!

Francija, Vaunieres
Francija, Vaunieres

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru